Партньор на HeyPR! Що е то?

Идеята за HeyPR и как се е развивала във времето можете да видите тук. След като прочетох една интересна бизнес история от България, а именно историята на Svejo, сега искам да ви предложа HeyPR, като една възможност за инвестиция и за постигане на добра печалба.

Едноличен собственик съм на HeyPR и се казвам Николай. Към момента имам един помощник Емo, който ми помага с идеи, пише текстове, участва в развитието и позиционирането на HeyPR. И двамата с Емо притежаваме голямо желание за успех и хъс.

HeyPR към момента ни е втора работа, така че не ни изхранва все още, макар че изхранваше моето семейство около година преди кризата, когато основния предмет на дейност на HeyPR беше CRМ софтуерни решения и консултиране. През 2007-а потенциалът на българския пазар на малки и средни фирми за CRM решения беше много добър и без притеснения на 18.01.2008 година  стартирах сам от нулата и за 6 месеца самостоятелна работа (тоест бях единствен служител и мениджър в CRM и Call Center консултантски център HeyPR) – в бизнес развитието, web site development, в маркетинга, в изграждането на партньорства със софтуерни доставчици – през лятото на 2008-а започнаха първите сделки, а в края на 2008-а спечелих редица нови клиенти и вече бях вперил поглед и усилия в 2009-а. Но уви, кризата се усети, пазарът се сви, приоритетите на компаниите – от експанзия, по-ефективно управление на процесите по маркетинг, продажби, обслужване чрез CRM софтуер – се промениха преди всичко на оцеляване.

И така и аз се свих, какво да правя :), естествено беше, преминах в лагера на наемните работници и започнах паралелно с основната ми работа като бизнес консултант, да търся адекватни начини да изкарам HeyPR на светло и по-печеливш от всякога. Така ми дойде бизнес идеята за развитие на качествени онлайн маркетинг и PR решения в ерата на интернет маркетинга и Фейсбук. На 18.03.2010, забележете помня и датата :), седнах и разписах основните услуги и начертах пътя за развитие на HeyPR, като пълнокръвна онлайн маркетинг и PR агенция, презентация на oбслужване от HeyPR можете да изтеглите тук. И така нататък, и така нататък…., вече работим по клиенти, за които тепърва започваме обслужване по онлайн маркетинг и PR.

Виждате как се е развивала историята на HeyPR до сега и можете да се ориентирате как ще се развие компанията от тук насетне. Има предвидимост в тренда на развитие, в подхода към решенията и към управление на бизнеса.

Днешното ми предложение към всички приятели и читатели на HeyPR e следното: Ако искате да инвестирате в бранд с висок потенциал за успех, а именно HeyPR, помислeте си с какво можете да сте полезни на компанията, как виждате позиционирането й във времето, как се усещате като един от хората, на които тя би разчитала в бъдеще и ви моля да споделите мислите си с читателите и приятелите на HeyPR. Разбира се може и да ни пишете директно на и-мейл contact (at) heypr (dot) com

Tags: , , ,

Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline