Как да събирате e-mail-и с разрешение за получаване на Вашия нюзлетър?

Колко много възможности има да правите бизнес с помощта на e-mail маркетинг на разрешението. Сигурно за някои от тях дори и не Ви е хрумвало, но те вече успешно се използват по широкия свят. Издаването и изпращането на периодичен нюзлетър e маркетингов и търговски инструмент, който бих казал, че за сега е малко употребяван по нашите зами и е с добър потенциал да Ви носи нови клиенти и да развива Вашите продажби подобаващо.

За тази цел обаче се налага умело, умно, предвидливо, интелигентно (със сигурност можем още определения да дадем) да изграждате Вашия списък с e-mail-и, чиито собственици са Ви разрешили да им изпращате информация за Вашия бизнес, за Вашите продукти, услуги и най-вече с какво можете да сте полезни. Много е важно да имате ясна идея с какво конкретно можете да сте полезни на Вашите клиенти и да се фокусирате върху това. Хората искат да усетят ползата за себе си, това ги мотивира да се абонират за Вашия нюзлетър.

Как да събирате e-mail-и?
Можете да го правите по редица начини. Ето и някои начини, които колегите от Vertical Response са предложили в своя статия:
– включете оферта на гърба на Вашата визитка, с която им предлагате да се регистрират за Вашия нюзлетър;
– когато се представяте на изложение, сложете на щанда си книга и помолете заинтересованите посетители да се запишат в нея, като Ви дадат разрешение да им изпращате информация, нюзлетър и други;
– в сигнатурата/визитката на вашите изходящи и-мейли включете и линк към записване за нюзлетъра ви;
– ….и ред други хитрини можете да прочетете в статията, намираща се тук. За да я прочетете може да Ви се наложи да влезете с име и парола за достъп до Фейсбук.

Tags: , , ,

Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline