Избрано от стената на клуб HeyPR – част 2

PSY, Gangnam Style

За Gangnam Style, за издънките, за Фейсбук, за намеренията, за добрия PR и други мисли

За Gangnam Style

Според мен, феноменалното в тази песен, е не просто, че се е гледала милиони пъти в Youtube, а че това е абсолютен световен хит, изпълнен на ЮЖНОКОРЕЙСКИ!! Значи и за българските песни има някаква надежда.

Деляна Петкова, Marketing Solutions (www.marketing-bg.net)

За идеите

Идеите, възможностите и емоциите, които те пораждат тласкат предприемаческата инициатива напред. И въпреки всички пречки и препятствия тази енергия си пробива път напред и променя живота ни.

Ники Н., HeyPR (www.heypr.com)

…и още за идеите

Споделените идеи имат невероятния шанс да бъдат обсъждани, оценявани, отхвърляни, потвърждавани, модифицирани, развивани, дори понякога крадени. Някои идеи биват подлагани на жесток тест, който изчиства всичко ненужно и слабо и развива онова зрънце, което може да промени живота ни.

Ники Н., HeyPR (www.heypr.com)

За контактите в социалните мрежи

Броя на контактите в социални мрежи за мен не е мерител на успех. Напротив, може би подсказва за отделяне на повече от здравословното количество време за комуникация през интернет, което дори може да намеква за асоциалност в живото общуване. Така че жив контакт му е майката, другото е химера. Спокойно може да ме питате защо продължавам да пиша в тази група, понякога и аз сам се питам.

Ники Н., HeyPR (www.heypr.com)

За проактивността

В това да вземеш отношение, да изразиш гледната си точка има нещо истинско, живо, има тръпка, има живот.

Ники Н., HeyPR (www.heypr.com)

и още за проактивността

Ако някой не ви дава думата, вземете му я 🙂

Ники Н., HeyPR (www.heypr.com)

За взаимоотношенията

Поддържането на позитивни и конструктивни взаимоотношения с важни за работата ви/бизнеса ви лица действа успокояващо и благотворно. Може би причината за това е, че тези взаимоотношения са основата (а също и един показател) за вашия продължаващ успех.

Ники Н., HeyPR (www.heypr.com)

За Фейсбук

Фейсбук комуникацията никога няма да замени живата. Вече спокойно мога да си изтрия Фб профила или поне да намаля неговото използване.

Ники Н., HeyPR (www.heypr.com)

За правенето

Най-добрия начин да се научите на нещо, е като го правите. Важи с пълна сила и за маркетинга и PR-a. Тази група може да ви послужи, като опитно поле, в което да сеете (спазвйки правилата за публикуване, налични в таба „Файлове“) и да видите какво ще порасне и дали ще може да пожънете нещо. Дерзайте! Както виждате аз си експериментирам постоянно 🙂

Ники Н., HeyPR (www.heypr.com)

За добрия PR

За да правиш добър PR трябва преди всичко човечност и желание за общуване по човшки, за изграждане на трайни взаимоотношения и контакти. Трябва другата страна да иска да те види/чуе пак.

Ники Н., HeyPR (www.heypr.com)

За намеренията

Позицията ви и намеренията ви са основна градивна сила на вашия имидж. Ако имаш ясни и добри намерения това се усеща от околните и те ти съдействат или пък не. Бъдете открити, имайте ясно лице и работете за постигане на целите си. Така ще спечелите авторитет и поддръжници в начинанието си.

Ники Н., HeyPR (www.heypr.com)

За издънките

Уважавайте хората, когато се издънят вместо да им се сърдите или пък да ги унижавате, по-добре да ги използвате – хем те ще свършат нещо полезно за вас, а и ще имат възможност да се реваншират, хем пък вие ще можете да се ползвате от техните услуги. Както се казваше в един филм, умната жена не плачела, тя пазарувала.

Ники Н., HeyPR (www.heypr.com)

За да следите всичко, което се случва в клуб HeyPR, включете се в нашата Фейсбук група.

Коментари

Tags: , , , ,

Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline