HeyPR като мечта

Създателят на HeyPR consulting Николай Николаев не иска да гони вятъра, а иска да е полезен и удовлетворен от работата си
Конвенционална работа, конвенционален бизнес. Рабтоно време от 9 до 5, фиксирана работна заплата, някаква сигурност…
А дали е точно така, и за кого важи това?
Не знам дали е точно така, сигурно за всеки човек е индивидуално усещането за удовлетвореността му от работата. Според мен в живота на човек се редуват различни етапи и едва ли може да се сложат в някакви рамки. Но си мисля, че човек трябва да дерзае упорито и да гони мечтите си със сърце и разум (вероятно няма точна рецепта кога колко сърце и колко разум, но когато слушам съцето си усещам една удовлетвореност от работата и живота ми). А не е ли именно тази  удовлетвореност истинското чувство, че живееш, че си полезен, че си свободен, че си човек?
Може ли най-сигурната заплата на света да ти даде това усещане… Едва ли.
HeyPR като мечта
HeyPR се зароди, като една мечта преди доста години, незнам точно кога е станало това. Зароди се, като мечта да имам собствен бизнес и да съм свободен и в същото време полезен на клиентите ми. Това се развиваше в мен в течение на много години и съм записал какви ли не идеи за бизнес през този етап, но в края на 2005-а се спрях на идеята за HeyPR, която успя да ме завладее и от тогава не ме е пускала.
В основата й са комуникациите, PR и маркетинговите услуги. Усетих това направление, като мой доста изявен интерес още през 1999г, като студент по МИО в СА ДА Ценов – Свищов. Тогава по дисциплините „Делово общуване“ и „Връзки с обществеността“ ни преподаваше една много интелигентна преподавателка – доц. Иванка Цонева. Явно доц. Цонева беше напипала пулса на дисциплините и наистина успя да ме заинтригува към Public Relations и възможностите, които дава за развитие. И от тогава та до ден днешен.
…да се върна на HeyPR
Развих го като интернет портал с полезна информация по PR, маркетинг и технологии за бизнеса (основно CRM, Call Center, SEO). И понеже
в един момент реших да стана full-time entrepreneur стартирах комерсиалната дейност на HeyPR, като CRM и Call Centre консултант и reseller (понеже имах няколко години опит точно с тези технологии). Но пак ще подчертая, че в основата на HeyPR стои PR и днес тя излиза на преден план.
Време е HeyPR да завладее и Вашето сърце
И така през настоящата (2010) година активно започнах да промоцирам PR и SEO маркетинг услугите на HeyPR. Сега изграждам мрежа от партньори, с която ще развием екип от мотивирани PR и SEO маркетинг експерти, които ще обслужват клиенти от името на HeyPR consulting и разбира се ще печелят добре от тази работа. Желанието ми е това да стане спонтанно, някак естествено, а след това да начертаем заедно пътя по който ще завладеем пазара на модерни онлайн PR и маркетингови услуги. Макар, че не искам да крия от Вас, че вече съм начертал пътеката, по която успешно да вървим напред през джунглата PR и маркетинг инструментите в Интернет. И съм убеден, че заедно ще направим от тази пътека хубав и широк път, по който да минат множества от хора след нас.
И така който иска да се включи към екипа на HeyPR, като „PR и SEO маркетинг партньор“ може да ми пише на и-мейл: n.nikolaev (at) heypr (dot) com

Tags: , , , , , ,

3 коментара "HeyPR като мечта"

  • Йоана says:
Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline