Инициативата BG Story

Българската история изобилства от примери на безкористност, сила, изпълнен дълг, саможертва. Едва ли има нещо друго, което може да ни зареди по-силно като българи, като общност!

Да си българин е нещо изключително!
Това да си наследник на толкова силни мъже и жени и на толкова велики дела е нещо, пред което едва ли има наш сънародник, който би могъл да остане безчувствен и резервиран. Една от целите, които си е поставила агенция HeyPR, е да развиваме духа и мотивацията на хората с всичко, което правим.Ето защо откриваме тази инициатива, наречена BG Story. Това е рубрика, чрез която искаме да дадем на обществото ни нещо хубаво, нещо истинско и стимулиращо духа. Искаме да ви накараме да се чувствате по-добре и да внесем един лъч истина във вашия ден.

Как ще го направим?
На сайта HeyPR.com, в менюто Рубрики, ние създадохме рубриката BG Story. В нея ще публикуваме кратки видео клипове и статии, които разказват някаква история за България и за българските успехи. Всеки видео клип трябва може да се изгледа, или респективно статията да се прочете, за по-малко от 3 минути. Материалите трябва да представят ясно и изразително някакъв успех от историята, културата, обществено-политическия живот или бизнеса на България.

Ти можеш да допринесеш за тази инициатива! Запиши „своята“ история и да ни я изпрати на и-мейл: contact (at) heypr (dot) com . Oчаквайте ни! И ние ви очакваме с видео и текстови материали.

Коментари
Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline