За нас

HeyPR e агенция, която специализира в направленията Вътрешни комуникации и PR стратегии. HeyPR се развива и утвърждава на пазара на комуникационни услуги в България, а също така и на международните пазари.

Подобряването на вътрешните комуникации на нашите клиенти е основен фокус от работата на агенция HeyPR. Ние вярваме, че постигането на добре структурирани и мотивирани взаимоотношения между хората и между екипите във фирмата, е фундаментът на който стъпва всяко успешно бизнес начинание.

Развиването и поддържането на гъвкава и ефективна PR стратегия комуникира ценностите и визията на организацията сред нейните външни публики. Външната PR стратегия, заедно с поддържането на благоприятен вътрешен комуникационен фон, дава на компанията силни конкурентни предимства, като: разпознаваемост на марката, доверие, стабилни продажби, привличане на специалисти от конкурентни компании и други.

HeyPR изпълнява комуникационно и PR обслужване за:
* Хотели
* Спа центрове
* Фитнес центрове
* Неправителствени организации и фондации
* Софтуерни и технологични фирми
* Еко енергийни компании
* Транспортни фирми
* Банкови компании
* Застрахователни компании
* Дилъри на автомобили
* Фирми за земеделска техника и инвентар
* Фармацевтични компании
* Стартиращи компании и млади предприемачи

Мисията на HeyPR e да даваме всичко от себе си за успеха на нашите клиенти, за по-доброто маркетиране на техните продукти и услуги и за изграждане на най-добрия имидж на компаниите на пазарите, на които те оперират.

Визия. Ние виждаме дигиталния маркетинг и иновативните PR дейности, като двигател на пазара и на успешните компании.

Нашата първа цел е да се превърнем в предпочитан консултант по бизнес комуникации и PR стратегии за средния и едър бизнес в България.

Голяма Социална Цел
Голямата социална цел на HeyPR е да създадем и развием Фондация за висше образование на български младежи в неравностойно положение и младежи от социално слаби семейства! За целта 5% от всяка поръчана и заплатена услуга към агенция HeyPR се отделят в специална сметка. Тези пари ще бъдат използвани единствено и само за създаване на образователна фондация. Фондацията ще бъде учредена и ще започне да функционира при набиране на 60 000 лв. Всяка дейност на фондацията и всеки похарчен лев ще стават публично достояние.
Искаме всеки клиент на PR, маркетингови и комуникационни услуги да бъде наясно, че използвайки услуги, консултации и продукти на агенция HeyPR вие пряко подпомагате българските младежи в неравностойно положение да получат добро образование в български и световни висши училища и да получат равен старт в живота.

Николай Николаев
Основател и мениджър

тел. +359 888 876 623
n.nikolaev (at) heypr (dot) com

„Създадох HeyPR с много любов от една моя детска мечта. От старта си през 2006-а година до днес HeyPR се променяше непрекъснато и израстваше, за да се превърне в това, което е днес. Ние работим за да спечелваме и отстояваме всеки ден вашето доверие и за да постигаме успехи заедно с Вас – нашите клиенти и партньори.“

За връзка с нас използвайте:

тел.               +359 888 876 623
e-mail:          contact (at) heypr (dot) com
URL:              HeyPR.com
fanpage:       facebook.com/heypr
twitter:         Nik_from_HeyPR

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline