3 номинации за заместник-председателско място в клуб HeyPR

Здравейте приятели, ето я и обзорната статия от срещата на нашия PR клуб, която проведохме на 26 Октомври 2011г. Благодаря всички членове на клуб HeyPR, с които бяхме заедно и на новите приятели на клуба Мария – PR стажант по във водеща PR агенция и Мартин – Commynity manager в международна дигитална агенция.
Срещата ни не премина по предварителния план. Първо масите, които обикновено ползваме в бар Ориша и които предварително бях запазил – поради някакъв пропуск на нашата резервация – този път бяха заети. И така ние се настанихме удобно на друго място в заведението. В последствие се оказа, че тази вечер ще има жива музика, така изпълнителите Боряна Йорданова и Петър Георгиев ни забавляваха с музикален коктейл от поп, суинг и блус, точно до нашите две уютни маси :). Беше приятно! Но поради тези две причини срещнахме почти непреодолими шумови затруднения да проведем предварително заплануваната точка 2 в плана Дискусия на тема „Как да презентираме въздействащо?“. За сметка на това си направихме 30-секундното представяне и след това страхотен нетуъркинг, надявам се да си личи от снимките. Накратко казано обсъждането на тема „Как да презентираме въздействащо?“ се отлага за 24 Ноември, за когато е насрочена следващата среща на клуба ни.

Но това не е всичко, на октомврийската ни среща беше взето решение за провеждане на избор на заместник председател на клуб HeyPR. Неговата функция ще е организационна и административна и мандатът ще е със срок 1 година. Ползите за самия човек от заемане на тази позиция са, че HeyPR ангажиментите ще му помогнат да шлифова и усъвършенства комуникационните си способности, ще разшири мрежата си от контакти, също така в зависимост от представянето си, заместник председателят на клуб HeyPR ще получи възможност да се включи в мениджмънта и бизнес развитието на дигитална агенция HeyPR. Този човек ще подпомага набирането на нови съмишленици в клуб HeyPR, организирането на сбирки и администрирането на клубната Фейсбук група.

Предстои всички вие приятели и членове на клуб HeyPR да си изберете заместник-председател на клуба. Сигурно вече тръпнете да научите кои са номинираните.  Ето ги и тях:

Йордан Йовков

Йордан Йовков

Йордан Йовков е ИТ и застрахователен специалист. Един от активните членове на нашия клуб, който притежава способността да общува по човешки и естествено с другите и смея да твърдя, че е много добър комуникатор. Йордан умее да слуша активно, което не е често срещано в наши дни и да предразполага към разговори и дискусии.

 

 

Милена Стратиева

Милена Стратиева

 

Милена Стратиева е утвърден PR специалист, с доказани качества и добра визия за PR обслужване и управление на PR кампании. От няколко месеца е в клуб HeyPR, но мога да кажа, че вече е намерила своето място на нашите срещи, дава добри предложения и защитава умело своите идеи и убеждения в полето на PR и дигиталните маркетингови комуникации.

 

 

Боян Дуков

Боян Дуков

 

Боян Дуков е ИТ консултант, който е от „твърдото“ ядро на клуб HeyPR и затова е един от нашите Premium членове. Изключително отговорен човек, на който може да се разчита. Боян притежава добро чувство за хумор и намира начин да общува ефективно с хора от различни професии и с различни интереси.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Моля гласувайте за своя фаворит на стената на нашата Фейсбук група, къдетo ще публикувам линк към анкетата или директно гласувайте чрез тази връзка към анкетата.

Нека гласуването започне сега! 🙂

Ники Николаев,
HeyPR

Tags: , , ,

2 коментара "3 номинации за заместник-председателско място в клуб HeyPR"

  • Ники says:
Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline