Произв. консултиране

Процеси, решения и комуникация в производството.

Подобряването на вътрешните комуникации на нашите клиенти е основен фокус от работата на агенция HeyPR. Ние вярваме, че постигането на добре структурирани и мотивирани взаимоотношения между хората и между екипите във фирмата, е фундаментът на който стъпва всяко успешно бизнес начинание.

Хората и отношенията преди всичко!

Изхождайки от тази максима, HeyPR подготви пакет от високоефективни консултантски услуги за подобряване работата на българските производители. Пакетът обединява консултантски услуги и съветничество в 3 ключови направления за всяко едно производство:

1) Производствeни процеси

2) Производствeни проблеми и решения

3) Производствена комуникация

Агенция HeyPR разполага с експерти с дългогодишна практика в процесно-ориентирани производства от среден и голям мащаб.

Нашите производствени консултанти са експерти с доказани качества и реални успехи в развиването и управлението на производствени процеси, вземането на комплексни производствени решения и ефективно управление на комуникация между ключовите страни в производствения процес: Клиент – Отдели по Доставки – Отдели по Логистика – отдели по Технология и Дизайн – Производствен процес – Отдел по Контрол на качеството… и останалите звена в производствения цикъл.

Агенция HeyPR ще ви помогне да постигнете едно по-добре работещо, по-резултатно ориентирано производство, в което хората и екипите са по-мотивирани и се справят значително по-добре от колегите си в конкурентните фирми.

Хората и отношенията преди всичко!

Успехът на вашата фирма зависи от тях!

Обадете ни се сега и получете безплатен въпросник за оценка на състоянието на фирмата ви по всяка една от горните 3 услуги.

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline