Кариерен PR

Успехът в кариерата е важен за повечето от нас. Той е неминуемо свързан с финансовото ни благополучие. Освен това успехът в кариерата ни прави по-щастливи, спокойни и реализирани в живота хора. Много е просто, човек прекарва на работното си място повече време отколкото със семейството си. Много по-добре е на работното си място да жънете успехи, отколкото обратното. Съгласни ли сте?

Успешната кариера се оказва все по-трудна задача!
Основна причина за това е нарастващата динамика и несигурността в бизнеса и живота през последните 15 години. Това води след себе си и все по-несигурни взаимоотношения на работното място.

Агенция HeyPR разработи нова услуга, наречена Кариерен PR. Тя е за всички хора, които чувстват нужда да бъдат подпомогнати в кариерното си развитие от комуникационен бизнес консултант. Този комуникационен консултант се казва Николай Николаев и е създател на агенция HeyPR.

Какво ще получите?
1. Начална среща за обсъждане на вашата кариерна визия и нужди.
2. Помощ да вземете най-добрите решения свързани с кариерата ви:
– В кое точно направление искате да се развивате?
– Какво бихте могли да постигнете в това направление?
– Разкриване на потенциала ви за развитие в областите, които са интересни за вас.
– Възможности да покривате разходите си и да спестявате. Кариерни решения и промени, които ще ви осигурят получаването на този доход.
3. Помощ при негативни промени в кариерната среда.
HeyPR ще ви помогне да се справите при някои от следните проблеми:
– Влошени икономически условия, които пряко или косвено влияят на работата ви.
– Влошена комуникация с колеги и мениджмънт.
– Промени в йерархията и мениджмънта на организацията, в която работите,
– Конфликти в службата.
Ние ще ви консултираме за да се справите. Няма да ви натрапим никое от решенията. Hие ще ви открием възможности вие да надраснете проблемите и да се справите с тях. Услугите могат да бъдат предоставяни и онлайн по видео-конферентна връзка (Skype).

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline