Ти имаш думата…с Йордан Йовков

С Йордан Йорданов се запознах на IAB Forum 2011. След няколко дни получих и-мейл от него, който днес ще споделя с вас – читателите на блога за онлайн маркетинг HeyPR. Eто и самото писмо:

Здравей Николай,

прегледах сайта heypr.com и блога ти. Направи ми впечатление позитивизмът, който лъха от тях. Блогът ти е едно приятно място, където човек може да прекара времето си и да научи нещо за маркетинг и PR, също и за философия за по-различен от стандартния начин на възприемане на бизнеса. Хареса ми стилът ти на писане, увлекателен е, а и представяш нови твои идеи, като състезанието например.

Историята, как си стартирал фирмата от нулата, как в първите месеци е нямало клиенти, но след година вече клиентите са били няколко и то големи, как покрай кризата нещата са се променили и се е наложило това да не ти остане дейността с основен доход, но въпреки това ти даваш много от себе си и нещата се развиват, ме карат да съм доволен, че се запознахме. Харесвам да се срещам с положителни и действащи хора. Споделям визията ти за начина, по който възприемаш бизнес партньорите ти и човешката нагласа на правене на бизнес – предимно сме хора. Също така в презентацията ми хареса идеологията, че масираните рекламни кампании не са толкова важни, колкото личното отношение към всеки един клиент и стесняване на дистанцията чрез по-близки взаимоотношения с него, което идва от променяне на мисленето ни.

Съветите, които даваш, за изграждането на лидер, че човек трябва като за начало да се научи да пише, мисля, че са много важни. Забелязвам как много хора не взимат под внимание този факт, а тези които го приемат и прилагат постигат големи успехи.

Инициативата за маркетинговия клуб, който си създал е много добра. Познанството с хора, които целят развитие и обогатяване действа зареждащо. Сигурен съм, че там от срещи с интересни хора с подобни интереси като резултат се създават приятелства.
Ще ми бъде приятно да се видим някой ден.

Хубав и много успешен ден ти желая.

Йордан Йорданов е застрахователен консултант в Тогедър България. От месец февруари 2011-а година Йордан е член е на HeyPR marketers club. Повече за Йордан и услугите, с които той би могъл да ви е от полза можете да научите от неговия уеб сайт www.jordanjovkov.com

Tags: , ,

Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline