Срещи свободен формат, бизнес контакти и обмяна на PR опит в клуб HeyPR през 2012 година

Снощи клуб HeyPR навърши 1 година – време на изграждане и на доста промени. Няма да правя анализи и отчети, на този блог съм изписал редица статии по темата.

В момента имам усещането, че нещо трябва да се промени в клуба и това е основната причина да пиша сега тази статия.

Предлагам от началото на 2012 година сбирките ни да са в съвсем свободен формат с основна цел създаване на бизнес контакти и обмяна на опит и знания по маркетинг и PR. Повече няма предварително да обявяваме теми за обсъждане. Ако някой от вас иска да презентира определена тема пред членовете на клуба, може да направи предложение на и-мейл: contact (at) heypr (dot) com Екипът не HeyPR ще разгледа предложението и ще го одобрим или ще ви предложим да направите промени в темата и представянето. Целта на това упражнение е презентацията да е полезна и обогатяваща за нашите членове.

Друга новина е, че от 2012 година сбирките ни ще се провеждат на ново място, надявам се много по-просторно и светло, за да виждаме блясъка в очите си, когато се срещаме в нашия PR клуб :).

В заключение искам да ви напомня, че този клуб е преди всичко за хората и за общуването, той е за вас, вие го създавате с всяка една среща, с всеки един пост на стената на клубната Фейсбук група, с всеки нов приятел, който каните да се присъедини към нас. Давайте от сърце и ще видите колко много ще получите от клуб HeyPR. Желая ви успех!

Николай Николаев

Tags: , ,

Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline