Права за ползване

1. Отписване от HeyPR Нюзлетър – ако не желаете повече да получавате електронния бюлетин на HeyPR моля пратете празен и-мейл на contact (at) heypr (dot) com със subject: UNSUBSCRIBE HEYPR NEWSLETTER и ние ще ви извадим от списъка с потребители на нюзлетъра.

2. Цялата информация, публикувана на сайта www.heypr.com и на всички под-сайтове, носещи разширение „.heypr.com“, е под защитата на Закона за интелектуалната собственост и Закона за авторското право и сродните му права на Република България.

Вие нямате право по никакъв начин и под никаква форма да копирате, преправяте, преработвате информация и съдържание от сайта www.heypr.com и от под-сайтовете, носещи разширение „.heypr.com“, в електронен или писмен вид, нито да публикувате на друг сайт съдържание от сайта www.heypr.com или от под-сайтове, носещи разширение „.heypr.com“.

Авторски статии и авторско видео съдържание от сайта www.heypr.com могат да бъдат споделяни в подходящи* социални мрежи и интернет форуми, чрез използване на оригинален линк, водещ към оригиналното местонахождение на съдържанието в сайта www.heypr.com.

За всички нарушения на авторските права и правата на интелектуална собственост на фирна Н Консулт ЕООД, чрез нарушаване на правата ни върху авторско съдържание / авторска информация от сайта www.heypr.com или от под-сайтовете, носещи разширение „.heypr.com“, всеки нарушител може във всеки един момент да бъде подведен под отговорност, според законодателството на Република България.

Затова молим всички наши читатели и клиенти, ако имате някакви съмнения или колебания, дали бихте могли да използвате съдържание или информация от сайта www.heypr.com или от под-сайтовете, носещи разширение „.heypr.com“, пишете ни директно на следния и-мейл: contact (@) heypr (dot) com

Взаимодействието със сайта www.heypr.com и с ресурси от сайта www.heypr.com от всички заинтересувани интернет потребители, под формата на коментар, изпращане на електронно писмо, запитване, не е предмет на настоящите права на използване и е приветствано от Н Консулт ЕООД.

Ние вярваме, че комуникацията е изкуство, усвояването на което е постоянен процес, носещ удовлетворение и възможности за личностно израстване и успехи.

* Подходящи социални мрежи и интернет форуми – това са всички утвърдени социални мрежи, като Facebook, Twitter, LinkedIn и други, в случай, че споделянията не се правят в рамките или контекста на обидни, наприлични, „за възрастни“ и други подобни групи, общности, страници и прочие, поддържани в посочените по-горе социални мрежи. Подходящи за споделяне на наше съдържание, са също специализирани социални мрежи и интернет форуми в сферата на маркетинга, връзките с обществеността, консултантските услуги, SEO, web 2.0, web 3.0, уеб дизайн, информационни услуги и други свързани области.

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline