Обмяна на линкове

HeyPR предлага 2 възможности за взаимна обмяна на линкове:

1. Блогрол връзка – поставяме линк към ваш сайт в нашата блогрол секция. Такива връзки поставяме само към утвърдени и свързани с тематиката и бизнеса на HeyPR сайтове.

2. Обмяна на уникални статии с включени реципрочни линкове. Ние ще публикваме една статия с ваши линкове, а вие една статия с наши линкове в нея. Такива линкове HeyPR обменя с по-широк спектър от уеб сайтове. Това могат да бъдат сайтове предлагащи:
– консултантски услуги и информация
– рекламни услуги и информация
– медийни и новинарски сайтове
– сайтове за PR услуги и информация
– сайтове за предприемачески услуги и информация
– сайтове на дигитални агенции
– сайтове и интернет портали по дигитален маркетинг, предприемaчество, информационни технологии
– сайтове на медия шопове
– блогове по маркетинг, PR, предприемачество, информационни технологии
– сайтове на ИТ фирми
– и други.

Ние бихме желали да поставим на www.heypr.com линк към ваш сайт/ове срещу поставяне от ваша страна на реципрочна връзка към сайта www.heypr.com. Дори и сайта ви да не принадлежи към някоя от посочените по-горе основни групи, вие можете да ни изпратите запитване на и-мейл contact (at) heypr (dot) com, а ние ще ви отговорим дали поставянето на линк към вашия сайт отговаря на изскванията на HeyPR.

Anchor текст * : За всички линкове, които обменяме ще се постараем да предложим уникален anchor текст и предлагаме и вие да направите същото за вашите линкове.

В зависимост от сайта, с който си обменяме линкове избирането на вариант 1 (или 2) автоматично изключва другия вариант. Целта на това изискване е да постигнем оптимален резултат в търсачките и за двата сайта.

Ако имате интерес към това предложение, моля да ни пишете на contact (at) heypr (dot) com .

 

* Аnchor текст, линк лейбъл, линк текст, или линк заглавие е видимия текст, върху който може да се кликне в един хиперлинк. Думите, които се съдържат в аnchor текста могат да определят какъв ранкинг ще получи страницата от търсещите машини при търсене по ключови думи (информацията е от Wikipedia).

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline