Избрано от стената на клуб HeyPR – част 1

..и твоите мисли могат да се появят тук

facebook Много хора в България подценяват добрия PR, дори не вярват в ползите от качествена публичност.

Ники Николаев, HeyPR (www.heypr.com)

 

 

Трябва да се прави PR постоянно – отиваш на среща, използваш случая да споменеш за някой успех на организацията си, правиш презентация – на всяка цена изтъкваш нещо позитивно за организацията си. Трябват позитивни новини и то релевантни на ситуацията. Говориш по телефона с партньор – споменаваш му какъв нов проект си спечелил. Постоянно търсиш къде да се представиш със силните си страни, какво си свършил и какво вършиш.

Ники Николаев, HeyPR (www.heypr.com)

 

За да бъде успешна една PR програма, тя трябва да достигне до сърцата на хората. Такъв резултат могат да постигнат програми, базирани на стабилна основа – устойчиви, хуманни идеи, щедрост, която подпомага добри каузи, обществена отговорност и ангажираност, подкрепа на общочовешки ценности и права и други основополагащи движещи сили.

Ники Николаев, HeyPR (www.heypr.com)

 

„Използвай това, което знаеш. Черпи от него. Това не винаги е сценарий или факт. Това означава да уловиш някаква истина от твоите преживявания, да изразиш ценностите, които ти лично усещаш, че са важни, дълбоко в себе си“.

Андрю Стантън – http://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Stanton

 

Българското интернет пространство има нужда от стойностна публичност, премерени послания, интелект и уважение към аудиториите. Потребителят е преситен от крайности и прекалено емоционални послания. В тази среда компаниите имат уникален шанс да се откроят и да бъдат разпознати. Дерзайте колеги!

Ники Николаев, HeyPR (www.heypr.com)

 

Дори и да си голям талант в опредeлена област, трябва да знаеш, че ако си алчен едва ли ще разгърнеш истинския си потенциал. По-добре работи повече за удоволствие и по-малко за пари!

Ники Николаев, HeyPR (www.heypr.com)

 

Когато си откровен и открит имаш по-добри отношения с колегите и партньорите си и реалните ти възможности за успех и финансов просперитет се увеличават. Ако в някакъв момент не споделиш свои мотиви – които не е задължително да са лоши – с тези хора, то в следващ момент може да изглежда, че си ги измамил.

Ники Николаев, HeyPR (www.heypr.com)

 

Качеството в маркетинга онлайн ще ви спести количествени упражнения.

Ники Николаев, HeyPR (www.heypr.com)

 

„Постоянството никога не упорства и не насилва. Да си постоянен, означава да си последователен, търпелив и да се довериш на себе си и на живота“.

Росица Вакъвчиева, www.sebepoznanie.com

 

Бях в отпуск и сега прочетох някои от вашите линкове. Много ме радва, че публикувате все по-ценна информация, която може много да помогне на онлайн маркетьорите и на ПР-ите. Това ме навежда на мисълта, че хората в нашата скромна ПР група започват да мислят, като общност, да се обогатяват взаимно. Успешна седмица на всички!

Ники Николаев, HeyPR (www.heypr.com)

 

Словото излизащо от сърцето носи наслада за душата.

Ники Николаев, HeyPR (www.heypr.com)

 

За да следите всичко, което се случва в клуб HeyPR, включете се в нашата Фейсбук група на адрес: https://www.facebook.com/groups/heypr/

Коментари

Tags: , , , ,

Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline