Даряваме благотворителен членски внос за деца в нужда. Ще се включиш ли и ти?

Годишният членски внос на един член на клуб HeyPR осигурява прехраната на 5 деца за един ден

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уважаеми Приятели,

ПР-и, маркетинг специалисти, бизнесмени и бизнес дами и всички отговорни хора, които четете това, може би сте чували за клуб HeyPR. Това е ПР клуб, насочен към развиване на ПР хоризонта в България и създаване на нови бизнес контакти и партньорства.

През настоящата 2012-а година ние в клуб HeyPR решихме да стартираме едно общественополезно начинание. В началото дойде идеята, а към днешна дата ние вече я реализираме с помощта на „SOS Детски селища България“.

За тези, които не знаят, сдружение „SOS Детски селища България“ осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и деца в риск да загубят подкрепата на родителите си.

…и един факт, който може би не знаете и който е част от работата на „SOS Детски селища България“: с дарение от 20 лв. организацията осигурява прехраната за един ден на семейство, състоящо се от 5 деца.

Как да платите благотворителен членски внос?
Моля превеждайте членският си внос от 25 лева годишно по следната сметка на „SOS Детски селища България“:
IBAN: BG76RZBB91551060353913
BIC: RZBBBGSF
Райфайзенбанк България ЕАД, София

Може да дари всеки, който желае да помогне на децата, дори и лица, които не са членове на клуба ни могат да дарят този членски внос, бих се радвал да имаме повече такива дарители.

За какво да внимавате?
Моля, когато превеждате членски внос, в полето основание да напишете „клуб HeyPR“. Така в HeyPR ще получим информация от „SOS Детски селища България“ кои от нашите членове са платили членския си внос, а също така платилите ще получат благодарствен и-мейл от името на SOS Детски Селища и клуб HeyPR, в и-мейла ще научат и за данъчни облекчения за частни дарители. За да получите благодарствен и-мейл, трябва след като преведете членския внос, да изпратите и-мейл с текст „Членски внос платен“, на и-мейл адрес contact (at) heypr (dot) com

Не забравяйте, че платеният годишен членски внос е вашият вход за ежемесечните бизнес срещи на клуб HeyPR.

Кой е платил?
Списък на всички наши членове, които са платили благотворителния си членски внос за 2012-а година, ще публикуваме тук. Имената на дарителите ще бъдат изписани, като първо име и инициал на дарителя. Ако някой не желае да го включваме в списъка, нека ни изпрати и-мейл на contact (at) heypr (dot) com

Вярвам, че повече хора ще припознаят тази инициатива и като своя!

Николай Николаев, HeyPR

Снимка: Ambro / FreeDigitalPhotos.net

Коментари

Tags: , , ,

Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline