Ако си добър маркетьор или PR…

HeyPR поставя старта на едно състезание. Вече се питате какво е то, това е надпревара на идеи и страст в маркетинговите комуникации. Не е за всеки. Предназначено е само за истински „мераклии“ маркетьори и PR-и. Това са хора, които си вършат работата със сърце, горят за нея и всеки един ден търсят възможности и оригинални идеи за да завладеят сърцата на клиентите на техния бранд/фирма, на феновете и на различните аудитории, към които насочват своите маркетингови усилия.

Предизвикваме Ви да представите себе си, опита си, най-големите си мечти, идеи и професионални страсти на страниците на нашия блог.

От 8-ми февруари 2011 започваме всяка седмица да публикуваме едно интервю с експерт по маркетингови комуникации и PR. Целта на това нещо не е рекламна, така че ако някой ще пожелае само да си направи реклама, или на фирмата в която е зает, по-добре да не се опитва, няма да го бъде! Рекламата е по-скоро вторичен резултат от нещата, които ще ни кажете, емоцията която ще предадете на нас читателите на HeyPR и това, с което ще се опитате да ни завладеете.

Как става подбора?
Подбора става по документи, не е каквото си мислите:) Ето и процеса ни на подбор. Тези, които искат да се представят на блога за онлайн маркетинг HeyPR, трябва да ни пратят кратко резюме, което включва: опит в последните 10 години (или колкото опит имат), образование, интереси, някои проекти, по които са работили или работят и в момента и каквото пожелаят в тази посока – 1 страница е напълно достатъчна.

И после какво?
На база резюмето Ви, ние ще Ви пратим нашите въпроси за интервю, на които Вие „искрено и лично“ отговаряте и ни ги изпращате.  От сега искаме да Ви информираме, че на база Вашите отговори HeyPR ще прецени дали да публикува интервюто или не. Моля никой да не се сърди! ;), такива са правилата.

Допълнителни атрибути
Снимка, цветна 🙂 разбира се. Заемана позиция и фирма/организация, в която работите в момента, активни проекти, по които се трудите.

И едно уточнение:
При заявяване на желание за HeyPR интервю, с предимство се ползват членове на HeyPR marketers’ club.

Дерзайте, ние Ви очакваме!

Tags: , , , ,

1 Response to "Ако си добър маркетьор или PR…"

Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline